Slagroom is een bruin eetcafé met een typisch Nederlandse uitstraling uit de jaren '50. De inrichting wordt gekenmerkt door een scheepsvloer, authentieke reclameborden, ouderwetse blikken en vele andere leuke en verrassende details uit die tijd. Kortom, een warme sfeer met uiteraard de Brabantse gastvrijheid!
In ons authentieke café hechten we veel waarde aan beleving, sfeer en gezelligheid!
Dat is terug te zien in de menukaart en de vele verschillende dranken. Slagroom | Eten & Drinken is een puur bourgondisch eetcafé met experimentele ambities. Want naast een mooie lunch- en dinerkaart presenteren wij ook de High-Tea en de High-Beer arrangementen. De High-Beer is een proeverij met 5 proefglaasjes van verschillende bieren, waar de gastheer of gastvrouw met liefde en plezier zijn kennis deelt. De keuken serveert hier op zijn beurt heerlijke bier gerelateerde gerechtjes bij.
Ook onze Ice-Dipping is een groot succes, een unieke ervaring met vloeibare stikstof (-196 °C) vers fruit en diverse dippings.
Sinds een jaar of 5 organiseren wij de Brewmaster Dinners!
Een evenement met een knipoog naar de bekende winemakers dinners, maar dan met diverse geselecteerde brouwerijen uit binnen- en buitenland. De ingrediënten zijn eenvoudig maar overweldigend. De hele avond wordt begeleid door de brouwmeester en onze chef-kok, die bij de geselecteerde bieren mooie en heerlijke gerechten bereidt. Beiden zullen ze bij ieder gang uitleg geven over de gebruikte ingrediënten en de geselecteerde bieren.
Met gemiddeld meer dan 70 bieren in huis is het een genot om als bierliefhebber je lekker in de watten te laten leggen door het kundig personeel.
Tijdens mijn studie Verkeers- en Stedenbouwkunde in Tilburg, ben ik bij café Bolle als bijbaan in de horeca begonnen. Om dat het horecabloed toch kruipt……, uiteindelijk bedrijfsleider geworden en heb ik het ondernemen tot me mogen nemen.
Na een kleine tussenpauze van 3,5 jaar, op 1 juli 2011 de stap gewaagd om 2 deuren bij Bolle vandaan, zelfstandig een horeca zaak te gaan runnen; Slagroom | Eten & Drinken.
Nu bijna 8 jaar later, is de zaak uitgegroeid tot een volwaardig meetellend eet- en borrelcafé in de Tilburgse binnenstad, waar voor op het plein ook grote evenementen worden georganiseerd.
Geboren en getogen in Limburg en voor mijn studie in Tilburg beland. Bijna 12,5 jaar getrouwd en hebben wij een zoon van 9 jaar.